Kominárik Šťastko – zotrite 10 000 € v SYNOT TIP

Zotrite si zábavný SynotTip ežreb Kominárik Šťastko a vyhrajte až 10 000 €.

Synottip žreb Kominárik Šťastko Foto: Synottip

Kominárik Šťastko – ežreb v SYNOT TIP

Hovorí sa, že kominár prináša šťastie. Šťastie vám môže priniesť aj ežreb Kominárik Šťastko, ktorý si už v túto chvíľu môžete zotrieť jedine v SYNOT TIP.

Popradská spoločnosť, ktorá našincom ponúka online poker, kasíno a kurzové stávkovanie, rozšírila portfólio produktov o elektronické žreby. A práve Kominárik Šťastko je jedným z tých najzotieranejších.


sipka Zotrite si tento a ďalšie SYNOTTIP ežreby ešte dnes


Pravidlá žrebu Kominárik Šťastko – cena a čísla

Synottip ežreby sú, vo svojej najzákladnejšej podstate hrami, a ako každá hra, tak aj táto má svoje pravidlá. Ako postupovať, ak chcete zistiť, či vám Kominárik Šťastko skutočne prinesie šťastie v podobe výhry?

  1. Kliknite na KÚPIŤ ŽREB (0,50 € sa odráta z kreditu)
  2. Zotrite si žreb mincou alebo kliknite na ZOTRI CELÝ

Pre výhru je potrebné, aby sa čísla z časti VÝHERNÉ ČÍSLA zhodovali s číslami v časti VAŠE ČÍSLA. Môže sa však stať, že namiesto čísiel sa v časti VAŠE ČÍSLA nachádza symbol KLOBÚK. V takom prípade vyhrávate sumu uvedenú pod symbolom.

Podobne ako, napríklad, pri výherných automatoch, tak aj pri tomto žrebe je možné dosiahnuť viacero výhier naraz. Celková výhra sa zobrazí vždy v poli VÝHRA a následne sa pripíše do vášho kreditu v stávkovom účte.

Dodajme, že aj tento žreb je možné zotrieť cez mobilný telefón alebo aj cez počítač. Cena žrebu, výherná tabuľka i pravidlá sú identické bez ohľadu na to, či stierací žreb zotierate cez smartfón, tablet, notebook alebo stolný počítač.

Zotierajte Synottip ežreby online Foto: Synottip

Kominárik Šťastko – výhry (o čo hráte?)

V prípade, že vám bude šťastena naklonená a Šťastko vám prinesie výhru, s určitosťou si odnesiete sumu v intervale od 0,50 € až do 10 000 €. Desať tisíc eur je najvyššia možná výhra, získa ju však len jeden človek.

Z celkovo pol milióna vydaných žrebov je výherných niečo cez 168-tisíc. Kominárik Šťastko tak prináša výhru v zhruba 33 % prípadov, čo znamená, že výherný býva jeden z troch žrebov.

Pre úplnosť doplňme, že výhry na tomto žrebe sú rôzne. Získať tak nemusíte len 0,50 € alebo 10 000 €, ale trebárs aj 5 €, 20 €, 1 000 € alebo 2 000 €. Hlavná cena 10 000 € je na pomery ceny žrebu (0,50 €) rozhodne nadpriemerná.

NÁZOV E-ŽREBU Kominárik Šťastko
CENA 0,50 € za 1 e-žreb
HLAVNÁ CENA 10 000 €
PRAVDEPODOBNOSŤ VÝHRY 33,56 %
V PREDAJI 28. 8. 2024 až 27. 8. 2026

Kominárik Šťastko si môžete zotrieť až do 27. 8. 2026 v prípade, že do uvedeného dátumu sa neminie (t. j. nezotrie) všetkých 500-tisíc vydaných žrebov. Veľa šťastia!

Zotrite si žreb Kominárik Šťastko Foto: Synottip

Hodnotenie ežrebu Kominárik Šťastko: 9,1/10

  • Dojem, hudba a vzhľad: detský hravý žreb s jednoduchými pravidlami
  • Šanca na výhru: výherný je v priemere každý tretí elektronický žreb
  • Cena a výhry: za iba 0,50 € hráte až o 10 000 €, čo nie je časté

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Podarujte stierací žreb

Stieracie žreby ako darček – ako ich zabaliť?

Premýšľate nad tým, že by ste stieracie žreby niekomu podarovali? Ukážeme vám, ako darovať žreby na svadbu, k narodeninám alebo cez...

Stieracie losy od Niké

Najvýhernejšie stieracie losy na Slovensku – zotrite si výhru

Stieracie losy od Niké a Tipos SK. Ktoré sú najvýhernejšie a akú majú pravdepodobnosť výhry? Pozrite si kompletný prehľad - cena, šanca,...

Vianočná lotéria, vianočné žreby a losy

Vianočný žreb a lotéria: kde kúpiť, cena, overenie

Blíži sa čas Vianoc – čas šťastia a hojnosti. Zabezpečiť vám ju môžu aj lukratívne vianočné žreby od Tiposu a Niké ❄️ Pripravili sme pre...