Ako urobiť vklad či kúpiť Paysafecard v Tipsporte

Tipsport podporuje platby prostredníctvom Paysafecard. Chcete využiť túto populárnu metódu na dobitie konta?

Ako platiť v Tipsporte cez Paysafecard? Foto: Tipsport

Tipsport a Paysafecard

Etablovaná spoločnosť TIPSPORT SK bola pred niekoľkými málo rokmi jednou z úplne prvých, ktoré sprístupnili populárnu a vyhľadávanú platobnú metódu Paysafecard (môžete poznať aj ako Paysafe) pre finančné operácie.

Paysafecard je platobná služba, ktorá umožňuje uhrádzať platby na internete bez nutnosti vlastniť účet v banke. Ak si zakúpite Paysafe poukážku (online kreditnú kartu), dostanete ústrižok so 16-miestnym PIN kódom, ktorým autorizujete platbu u obchodníka.

Za Paysafecard si viete zakúpiť jednak tovar, ale aj služby. Za hry, softvér alebo zábavu v internetových kasínach alebo v online stávkových kanceláriách (ako Tipsport SK) viete zaplatiť práve aj prostredníctvom zostatku na svojej Paysafecard karte.


sipka Kliknite TU a založte si účet v Tipsport casine

  • Využite exkluzívny vstupný bonus až 7 777 € k vášmu 1. vkladu
  • Dokončite svoju registráciu a získate 100 zatočení zadarmo
  • Bavte sa hrou na výherných automatoch s možnosťou vysokých výhier

Zaregistruj sa teraz v online kasíne Tipsport


Paysafecard Tipsport – nákup

Spoločnosť TIPSPORT SK je jedným z mála predajných partnerov spoločnosti PAYSAFE na Slovensku. Vďaka tomu môžete na vybraných Tipsport pobočkách zakúpiť Paysafecards v hodnotách od 10 € až do 100 €.

Za Paysafecard kupón je možné zaplatiť len v hotovosti a už vytlačený ústrižok nie je možné stornovať. Zoznam pobočiek s kupónmi nájdete pod POBOČKY → SLUŽBY → PAYSAFECARD → FILTRUJ (cez pole MAPA).

Kde kúpiť Paysafecard – Tipsport pobočky Foto: Tipsport

Tipsport vklad Paysafecard

V prípade, že chcete na Tipsport vklad použiť práve Paysafecard, potrebujete k tomu jednak samotný kupón, ale aj overený účet na My Paysafecard. Toto konto musí byť vedené na vaše meno – t. j. mená v My Paysafecard a Tipsport účte musia byť bezpodmienenčne totožné.

Keď máte Paysafecard kód a Paysafecard účet, samotné dobitie konta je veľmi jednoduché. V Tipsporte zadáte čiastku na vklad, prihlásite sa do MyPaysafe účtu a cez toto vaše platobné osobné konto autorizujete samotnú transakciu. Suma vkladu sa pripíše do pár sekúnd až minút.

Upozorňujeme, že vklad cez Paysafecard je v Tipsporte spoplatňovaný 5 % z vloženej sumy. O poplatok sa zníži vložená suma. Napríklad, ak si pošlete 50 € z Paysafecard účtu, na vaše Tipsport konto sa pripíše 47,50 € a 2,50 € sa strhne ako poplatok. Tento poplatok nie je možné obísť.

Tipsport výplata na Paysafecard

Tipsport v súčasnosti nepodporuje výbery na Paysafecard účet. V minulosti podporoval, táto možnosť výplaty však bola pred niekoľkými málo rokmi zrušená (rovnako ako aj možnosť výberov na Skrill). Cez Paysafe karty tak v súčasnosti môžete svoj zostatok len zvyšovať, nie z neho odoberať.

Ako naložiť s Tipsport Paysafecard zostatkom?

S peniazmi, ktoré prevediete prostredníctvom Paysafecard môžete naložiť tak, ako sami chcete. Dajú sa použiť na kurzové stávkovanie, ako aj hranie ľubovoľných hier. Na zostatok sa nevzťahujú žiadne obmedzenia alebo povinnosti.

Dobrou správou je, že dobitie cez Paysafecard je možné aj pri väčšine Tipsport bonusov, ktoré sú podmienené vkladom. Dbajte však na to, aby bol vklad dostatočný i s ohľadom na 5 % transakčný poplatok.

Dobíjajte v Tipsporte poľahky cez Paysafecard a užite si veľa zábavy!

Široká ponuka automatov, ruleta i blackjack

Online kasíno Tipsport

TIPSPORT – bonus až 7 777 € + 100 točení

Hrajte špičkové automaty a ďalšie hry v online kasíne Tipsport. Získajte exkluzívny vstupný bonus až 7 777 € plus 100 voľných točení.

KLIKNI TU a začni hrať v Tipsporte

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Ako obnoviť alebo zmeniť heslo v Tipsporte?

Tipsport heslo – obnova, resetovanie, strata, zmena

Ako postupovať, ak si chcete v Tipsporte zmeniť heslo? A čo robiť v prípade, že svoje aktuálne prihlasovacie heslo zabudnete?

Aké sú Tipsport kontakty?

Tipsport kontakt a podpora – zákaznícke centrum

Aké Tipsport kontakty môžete využiť v prípade, že potrebujete pomoc od zákazníckej podpory? Prinášame vám prehľad všetkých možností.

Automat Black Friday si zahráte aj v Tipsport kasíne

Výherné automaty Tipsport – zdarma i s jackpotom

Čo spája tie najpopulárnejšie Tipsport automaty? Téma, vek alebo bonus. Spoznajte tie najlepšie výherné automaty Tipsport.